Oprema za zavarivanje veleprodaja

O nama

Ko smo mi

A.P SIDRO je privatno preduzeće koje se bavi veleprodajom materijala za zavarivanje, brušenje, rezanje, lanaca, užadi, priveznica, proizvoda crne i obojene metalurgije, mašina i alata.

Preduzeće A.P.SIDRO d.o.o. osnovano je 1992 godine, sa sedištem u ulici Gandijeva br.126, Novi Beograd, poslovno-distributivni centar se nalazi u “Multi centru” na Ibarskoj magistrali, ulica Gočka 43b u Beogradu. Od osnivanja smo specijalizovani za veleprodaju dodatnih materijala za zavarivanje, brušenje i rezanje. Vremenom smo naš prodajni program kompletirali širokim asortimanom osnovnih materijala i opreme za industriju.

Naši ciljevi

A.P. SIDRO je počelo svoj razvoj kao preduzeće za veleprodaju materijala iz oblasti brušenja, rezanja i zavarivanja. Tokom godina, delatnost firme se razgranala, pa sada uključuje i kugle za mlevenje rude, viljuškare, ležajeve, galove i rudarske lance, bazaltne, epoxy, vinil ester i poliester, šavne i bešavne cevi, prohromske cevi lukove i kompenzatore. Naš cilj je utvrđivanje tržišne pozicije na trenutnim delatnostima, kao i pronalaženje novih i zanimljivih proizvoda za tržište Srbije i Evrope.

Scroll